Kom tot rust met yoga

Door onze huidige maatschappij lopen we ons zelf vaak voorbij. Door de hectiek van de dag vergeten we te genieten en staan we continu ‘aan’. Yoga is een geweldige manier van bewegen die niet alleen zorgt voor een sterk, gezond en flexibel lichaam, maar tevens het ‘uit’ knopje weet te vinden. Yoga combineert ademhaling & beweging, waardoor de aandacht wordt gevestigd in het moment. Dit zorgt voor ontspanning en balans in lichaam en geest. Of je nu op zoek bent naar een goede workout, ontspanning, flexibiliteit of spiritualiteit, voor elke yogi bestaat een geschikte les. Ervaar de unieke wereld van yoga.

Yin Yoga

Yin yoga (lichte intensiteit) is een zachte en rustige yogavorm met een meditatief karakter. De meeste houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd voor een tijdsduur van 3 tot 5 minuten. Vaak worden props gebruikt, zoals kussens, bolsters en blokken, om de houding zo comfortabel mogelijk te maken. Hierdoor kunnen de spieren ontspannen en wordt het bindweefsel gestimuleerd. Kom volledig tot rust met yin!

Wake up Flow

Start je ochtend met een heerlijke Wake up Flow (matige intensiteit) die jouw lichaam langzaam laat ontwaken. In deze rustige vinyasa les combineren we ademhaling en beweging in een zachte flow. Verwen jezelf door de ochtend ontspannen te beginnen en ervaar meer energie en balans gedurende de dag!

Vinyasa Flow

Vinyasa flow (hoge intensiteit) is een heerlijke energieke les waarin ademhaling en beweging gesynchroniseerd worden. De verschillende houdingen lopen vloeiend in elkaar over: meditatie in beweging. Na deze intensieve les volgt een welverdiende eindontspanning, zodat je daarna als herboren van je mat afstapt!