Vrije fitness

Geniet van onze prachtige boutique gym met high end fitnessapparatuur van Technogym. Ontvang een op maat gemaakt trainingsschema & houd je progressie bij in de Mywellness app die al jouw trainingsgegevens en lichaamsmetingen verzameld. Zo weet je zeker dat je vooruitgang boekt & je doelen gaat behalen!

Personal Training

Ervaar onze persoonlijke begeleiding op het gebied van beweging, voeding & lifestyle. Ga één-op-één aan de slag met een personal trainer die je voorziet van een op maat gemaakt trainingsschema, specifiek afgestemd op jouw doelen en wensen. Monitor je vooruitgang aan de hand van uitgebreide lichaamsmetingen die je meer informatie verschaffen over je algemene gezondheid. Ga samen met je coach aan de slag om kleine leeftijstijlveranderingen toe te passen die uiteindelijk een groot effect hebben op jouw gezondheid. Train effectiever en behaal daardoor sneller resultaat!

Train je liever niet alleen, maar wil je wel graag aan de slag met een personal trainer? Duo personal training (1:2) of semi personal training (1:4) behoren ook tot onze mogelijkheden. Neem contact op om de opties te bespreken.

Groepslessen en -trainingen

Train je liever in groepsverband? Doe dan mee aan onze Workout of the Day of HYROX-training!

WOD

WOD staat voor Work out Of the Day. Dagelijks presenteren onze gespecialiseerde trainers een WOD.

HYROX

HYROX is een combinatie van functionele fitness & uithoudingsvermogen. Breng je fitness-niveau naar een nieuw level en train mee voor een HYROX-event!