Open Gym

Geniet van onze prachtige boutique gym met high end fitnessapparatuur van Technogym. Ontvang een op maat gemaakt trainingsschema & houd je progressie bij in de Mywellness app die al jouw trainingsgegevens en lichaamsmetingen verzameld. Onze trainers zijn altijd aanwezig om jou te begeleiden. Zo weet je zeker dat je vooruitgang boekt & je doelen gaat behalen!

Groepstrainingen

Onze groepstrainingen zijn functioneel van aard. Dat wil zeggen, geen vaste apparatuur, maar werken met dumbbells, kettlebells, barbells, sleds, bodyweight etc. Per groep trainen maximaal 12 personen onder begeleiding van een personal trainer die let op jouw houding, techniek en rekening houdt met jouw trainingsniveau.

WOD

WOD staat voor Work out Of the Day. Dagelijks presenteren onze personal trainers een wisselende WOD, die alle spiergroepen aanspreekt. 

HYROX

HYROX is een combinatie van functionele fitness & uithoudingsvermogen. Breng je fitness-niveau naar een nieuw level en train mee voor een HYROX-event!

Bootcamp

Bootcamp is een full body, outdoor workout die erop gericht is om jou zowel op conditioneel als fysiek vlak sterker te maken.